Al jarenlang bestel ik mijn jassen op de website van Leathershopdoci. Het bedrijf levert leren jassen voor mannen en dames. De website is erg fijn ingedeeld. Zo staat alles heel duidelijk omschreven en is het betalen erg gemakkelijk en goed beveiligd. Persoonlijk hecht ik daar enorm veel waarde aan, dus top! Mijn moeder en ik bestellen met regelmaat een nieuwe jas. Wij kijken altijd bij categorie: leren jasjes dames. Uiteraard kijken wij wel naar de prijzen, maar in de meeste gevallen zijn die beduidend lager dan overige aanbieders. 

Groot assortiment

Het bedrijf heeft een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Het is daarom ook echt een aanrader om eens het assortiment te bekijken. Alles wat je als klant zijnde wenst hebben ze. Zo hebben ze een goede service, scherpe prijzen en leveren ze leren jasjes dames van goede kwaliteiten. Mijn bestellingen heb ik meestal binnen 2 dagen al binnen. De service is altijd nog top geweest en daarom ben ik ook uitgegroeid tot een vaste klant. 

Bekijk de website voor meer informatie over de jassen die ze aanbieden. Bij vragen zijn ze te allen tijde bereikbaar. Telefonisch en via de mail.

Door Redactie