traprenovatie Tilburg

Onze trap mag wel eens gerenoveerd worden. Hierdoor besloten om te gaan zoeken op traprenovatie Tilburg en omstreken. Het liefst zoeken wij een bedrijf welke zo spoedig mogelijk onze trap kan én wilt aanpakken! Zo hebben wij besloten om dit online te gaan zoeken aangezien je zo meer resultaten krijgt. Uiteindelijk zijn wij dan ook terecht gekomen op de website van Downstairs. Dit bedrijf weet immers enorm veel over een perfecte trap. Ook in de kosten zijn zij aanzienlijk interessant.

Welke kleur?

Aangezien wij al een afspraak hadden gemaakt bij Downstairs moesten er nog een paar dingen op papier gezet worden. Met name welke kleur wij graag willen hebben op onze trap was belangrijk. Hier waren wij nog niet over uit, teveel twijfelen qua de kleur welke wij willen gebruiken is ook niet handig.

projecten

Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om de kleur te laten bepalen door het bedrijf zelf. Onze muren waren reeds geverfd, enige wat er nog moest gebeuren was onze trap. Een perfecte trap wordt op dit moment gerealiseerd dankzij dit bedrijf. Zo hebben zij de kleur ook mogen bepalen en ditmaal ervoor gekozen om een wat lichtere trap te nemen.

Door Redactie