Inklapbare tafel

Het is een meubelstuk dat je vroeger in elke woning vond maar waar we er nu maar weinig van zien: de kaptafel. Wist je dat een kaptafel jou kan helpen je ochtendhumeur aanzienlijk te verminderen? Lees hier hoe!

Tafel

Kaptafel voor een rustige ochtend

Woon je samen met een partner, huisgenoten of je gezin? Dan is de ochtend een drukke tijd. Zeker als het om de badkamer gaat: iedereen wil douchen en zich opfrissen en het liefst allemaal tegelijk. Nu moet je weer haasten omdat je huisgenoot zo langzaam is geweest!

Een kaptafel kan de oplossing bieden. Kaptafels zijn voorzien van spiegels en je kunt eraan zitten. Bovendien hebben ze vaak lades voor je haarborstel, cosmetica en föhn. Nooit meer hoef jij te wachten tot je jouw make-up en haar kan doen als je een eigen kaptafel hebt. Stop al je spullen in de lades en je houdt het ook nog lekker opgeruimd in je kamer!

Kaptafel met spiegel

Spiegel van de kaptafel

Een kaptafel kan er dus voor zorgen dat jij ‘s ochtends alleen nog maar in de badkamer hoeft te zijn om even snel te douchen. Je verder voorbereiden doe je lekker aan jouw kaptafel. Daarvoor is het wel belangrijk dat je een goede spiegel bij je kaptafel hebt want opmaken gaat het beste met een schone spiegel van goede kwaliteit. 

Een goede kaptafel heb je al vanaf honderd euro in huis. Een kleine prijs om te betalen voor een rustig ochtendritueel! 

Door Redactie