Zonwering Amsterdam

Afgelopen zomer heb ik niet goed kunnen slapen door de warmte op mijn slaapkamer. Deze warmte kon ik niet weerstaan en ben op zoek gegaan naar een oplossing. Iets van een zonnescherm leek mij wel een goed idee. Hiervoor ben ik gaan zoeken op Google door “zonwering Amsterdam” in te typen. Vervolgens kwam het bedrijf Hubo Amstelveen snel naar boven. Ik ben toen naar dit bedrijf gegaan en heb gevraagd wat de juiste oplossing was voor mijn slaapkamer. De medewerkers zeiden toen dat ik het beste een rolluik kon aanschaffen, want een rolluik houdt de warmte buiten.

Zonwering Amsterdam

Dienst

Ik had een rolluik besteld tegen de zonwering in Amsterdam en liet deze op maat maken door dit bedrijf. Binnen een korte periode werd ik al weer benaderd dat ze het rolluik konden bevestigen, omdat het klaar was. Toen ik dit hoorde was ik verbaast dat het zo snel klaar was. Toen we afgesproken hadden op welk tijdstip ze konden komen kwamen ze prima op tijd en gingen ze gelijk aan het werk. Erg goed vakmanschap heeft dit bedrijf. Zeer positief over. Binnen een korte tijd hadden ze het rolluik erop gemonteerd en kon ik weer stukken beter slapen dan voorheen.

Rolluik

In het eerste geval was het moeilijk om een mooi en fatsoenlijk rolluik uit te kiezen. Ik koos uiteindelijk voor een mooie witte die goed bij het huis van mij past. Dit rolluik was niet al te groot en zag er prima uit. De medewerkers van het bedrijf Hubo Amstelveen hebben mij uiteindelijk geholpen met mijn keus. Dit was super handig, want alleen was ik er nooit uitgekomen en dan had ik nog langer last gehad van de zonwering Amsterdam.

Door Redactie