Accountancy is meer dan cijfers. Je moet namelijk je accountant kunnen vertrouwen en je kunnen laten adviseren. Zo kan een goede accountant Eersel jou fiscaal-en bedrijfsadvies geven om te zorgen dat jouw onderneming een positieve groei doormaakt. 

accountant Eersel

Wat doet een accountant allemaal?

Een accountant stelt de jaarrekening op, controleert de cijfers en geeft advies m.b.t. alle financiële vragen. Bij het opstellen van de jaarrekening is het van groot belang dat je hem ook snapt. Op deze manier heb je goede inzicht in het vermogen en de resultaten van je onderneming. Hierin kan je ook terugvinden wat je moet afdragen aan de belasting. Door de jaarrekening te besproken kan je ervoor zorgen dat er nieuwe doelstellingen en strategieën worden neergezet voor het nieuwe jaar. Zo kan je zeer doelgericht ergens naar toe werken.

Hoe schakel je de juiste accountant in? 

Door op het internet diverse accountants met elkaar te vergelijken zorg je ervoor dat je altijd de beste accountant inschakelt. Wat moet je vergelijken? Je kan recensies, prijzen, dienstverlening en service met elkaar vergelijken. Als je een nog beter beeld wilt, dan is het verstandig om fysieke afspraken in te plannen. Zo zorg je ervoor dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en je precies weet wat je aan elkaar hebt.

Door Redactie