Spit is een veelvoorkomende oorzaak van lage rugpijn die plotseling kan optreden en je dagelijkse activiteiten ernstig kan belemmeren. Deze aandoening, ook wel bekend als lumbago, wordt gekenmerkt door acute pijn en stijfheid in de onderrug. Bij Fysiotherapie4all begrijpen we hoe ingrijpend dit kan zijn en staan we klaar om je te helpen bij een snel en effectief herstel.

Bij Fysiotherapie4all beginnen we met een grondige analyse van je klachten. Onze ervaren fysiotherapeuten stellen een diagnose en beoordelen de ernst van je spit. Vervolgens maken we een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Onze behandeling kan verschillende therapieën omvatten, zoals manuele therapie, dry needling, en oefentherapie. Deze behandelingen zijn erop gericht om de pijn te verlichten, de bewegingsvrijheid te verbeteren en de spieren te versterken, zodat het snel weg is.

Krijg de juiste adviezen!

Naast de directe behandeling van spit, richten we ons ook op preventie. Onze therapeuten geven je advies over houdingscorrectie, tiltechnieken en oefeningen die je kunt doen om toekomstige episodes van deze klachten te voorkomen. Het is belangrijk om de onderliggende oorzaken aan te pakken, zoals zwakke core-spieren of slechte lichaamshouding, om herhaling te voorkomen.

Bij Fysiotherapie4all zetten we ons in voor jouw gezondheid en welzijn. Onze persoonlijke en professionele benadering zorgt ervoor dat je de best mogelijke zorg ontvangt. We streven ernaar om je snel weer op de been te krijgen, zodat je zonder pijn en met vertrouwen je dagelijkse activiteiten kunt hervatten.

Door Redactie