Er zijn enorm veel verschillende pennen te vinden, van balpennen tot markers. Elke pen is weer te gebruiken voor een ander doel. Een pen om mee te tekenen, schrijft heel anders dan een pen die is bedoeld voor notities. Dus je moet goed nagaan wat je wilt bereiken en aan de hand van deze uitkomsten, kun je een pen uitzoeken die het beste bij jou past. Het is bijvoorbeeld niet altijd handig om een Posca 1MR te gebruiken.

Tekenen

Ben je creatief en houd je van tekenen, schetsen, ontwerpen, etcetera? Dan zijn fijne markers een goede optie voor jou. De Posca 1MR is hier een voorbeeld van. De pigment-houdende inkt is op water basis en is reukloos. Deze pen is leverbaar in 16 verschillende kleuren. Deze pen beschikt over alle kwaliteiten van een verf marker in de vorm van een pen. Je kunt er ultra dunne en compacte lijnen mee tekenen. 

Schrijven

Als je erg veel schrijft in je dagelijks leven voor bijvoorbeeld werk of school, is een vulpen een goede optie voor jou. Een vulpen is een pen waarmee je schrijft met vloeibare inkt en die door de gebruiker zelf met inkt gevuld kan worden. Door de vorm van deze pen, kun je hier lang mee schrijven zonder zere handen te krijgen. De vorm van je vingers zitten in de hoes van de pen, waardoor je hem gemakkelijk vast kan houden en ermee kan schrijven.

Door Redactie