7 laarsjes

Veel mensen zijn zich nu aan het verheugen op de kerstvakantie, omdat dit een moment is waarop veel gezinnen op wintersportvakantie gaan! Superleuk natuurlijk en echt iets om naar uit te kijken. Waarschijnlijk ben je nu bezig met de paklijst weer uit de kast te halen en langzaamaan spullen bij elkaar te zoeken. Staan dames wandelschoenen al op jouw lijstje? Of je nou of skivakantie gaat of een lange wandelvakantie, een goed paar wandelschoenen is essentieel om jouw voeten optimaal comfort te gunnen en daardoor ook optimaal te kunnen genieten van je wandel- of skivakantie.

verschillende modellen voor de perfecte fit

Wandelschoenen dames zijn sowieso goed om in huis te hebben. Ze zijn namelijk in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar waardoor er altijd een goed model voor jouw voeten tussen zit. Zo heb je hogere modellen die je enkels ondersteunen. Dat kan handig zijn als je merkt dat je enkels iets verzwakt zijn. Daarnaast heb je lagere modellen waardoor je beter je voet kunt afwikkelen. Kortom ligt het eraan wat jij fijn vindt om te gebruiken en voor welk doeleinde. Je kunt namelijk je wandelschoenen aantrekken als je een lange wandeling gaat maken met je hond. Doordat de schoenen goed aansluiten op je voeten en de zool is gemaakt voor optimale ondersteuning, is het beter voor de gezondheid van je voeten.

stijlvol maar praktisch

Naast goede wandelschoenen heb je natuurlijk ook andere dingen nodig om optimaal van je vakantie te genieten. Een stevige, warme maar stijlvolle jas bijvoorbeeld. Vergeet ook je muts, sjaal en handschoenen niet. Ben je toe aan een andere garderobe? Dan kun je een hele nieuwe look shoppen zodat jij met zelfvertrouwen op je vakantie kunt rondwandelen. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over de vakantiefoto’s, want jij staat er in ieder geval goed op. Dus, heb jij je paklijst afgevinkt? Dan is het tijd om te vertrekken. Veel plezier op vakantie!

Door Redactie