Mijn zus heeft haar rijbewijs gehaald met dank aan Wesseldijk. Het bedrijf werkt samen met de ANWB. Zo rijden ze ook met stickers van de ANWB erop. Mijn zus heeft maar 26 lessen nodig gehad om haar rijbewijs te halen. Ik wilde daarom ook graag dezelfde instructeur en ook mijn rijbewijs tiel bij de ANWB halen. 

Op de website staat het telefoonnummer vermeld. Ik heb vervolgens contact opgenomen met het bedrijf en gevraagd of het mogelijk was om dezelfde instructeur te krijgen als mijn zus had. Dat was geen enkel probleem. Ze gaven aan dat ze blij zijn dat mijn zus tevreden is over deze instructeur en ik daarom graag een pakket wilde afnemen. In mijn pakket had ik 20 rijlessen, een theorie en praktijkexamen. Beide examens heb ik in 1 keer gehaald. In totaal had ik 27 rijlessen nodig, dus heb ik maar 7 lossen hoeven betalen.

Uitstekende instructeurs

Elke rijles werd goed benut. Mijn instructeur kwam elke week netjes op tijd en maakte de 60 minuten vol. De zwakken punten werden goed aangepakt. Het is in mijn ogen ook echt een aanrader om hier rijles te nemen. Je bent zo goed als verzekerd van je rijbewijs. Dus bekijk bij categorie rijbewijs tiel de mogelijkheden.

Door Redactie