Wil jij paragnosten bellen

Zit jij niet lekker in je vel, mis je iemand of ben je heel nieuwsgierig naar hoe je toekomst eruit gaat zien, dan kun je één van onze paragnosten bellen. Heb jij verhalen of vragen die je alleen tegen één van de paragnosten via de telefoon wil vertellen, en niet wil dat het word opgenomen. Wees niet bang, de gesprekken die je voert zijn privé en worden nooit en te nimmer opgenomen, de paragnosten hebben allemaal een geheimhoudingsplicht. Dus wil jij met onze paragnosten bellen? Wees dan niet bang en ga het gesprek aan.

_slider-credit-nederlands.1Via de website www.yourspiritualnetwork.com kun je alle informatie vinden die je nodig hebt. Zo kun je kijken waarmee je bij de paragnosten terecht kunt en wie er bij jou past. Op onze website kun je ook alle paragnosten ‘ontmoeten’ door hun verhaal te lezen en daarbij een foto van de paragnost te zien. Zo is het mogelijk om te kijken bij wie jij je op je gemak voelt en dat je tijdens het bellen weet met wie je een gesprek aan het voeren bent.

Via onze site kun je belminuten kopen die je kunt gebruiken voor de telefonische gesprekken, kijk voor meer op onze website.

Door Redactie