Afgelopen maand had ik contact opgenomen met Growexpert en gevraagd om advies. Ik had gevraagd welke grond ik het beste kon bestellen. Ze gaven als advies om voor de plagron 100% bio te gaan. De grond is super voedingsrijk en ook nog een biologisch. Wat betreft de kosten was het goed betaalbaar en als je het vergeleek met soortgelijke bedrijven al helemaal.

De meneer gaf aan dat je op de website de mogelijkheid had om online een bestelling te plaatsen. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt en geen moment spijt van gehad.

Bestelling

het bestellen was erg gemakkelijk en het betalen was goed beveiligd. Alles stond goed aangegeven, dus top! In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten op mijn bestelling. Erg netjes als je het mij vraagt! Sinds dat ik gebruik maak van plagron 100% bio groeien mijn kruiden en groentes stukken beter! Ik wil je daarom ook echt adviseren om het aan te schaffen. Persoonlijk proef ik dat het kwaliteit ook verbeterd word. Kijk daarom snel op de website. Met meer dan 2000 producten hebben ze altijd het geschikte product waar jij naar opzoek bent. 

Door Redactie