gevelbekleding

Ikzelf wilde graag verhuizen want mijn vriendin en ik hadden een nieuwe woning gekocht! Aangezien ik een fors gedeelte van de hypotheek van mijn oude woning had betaald wilde ik deze voor een hoge prijs gaan verkopen. Maar er was een probleem de gevelbekleding van mijn oude woning was verouderd waardoor de waarde van mijn oude woning fors was gedaald. Met deze vraag in gedachte ben ik het internet gaan bekijken. Simpelweg omdat ik zo snel als mogelijk een specialist in het plaatsen van gevelbekleding wilde vinden.

Binnen no time belandde ik dan ook op de website van NPI BV. Hier had ik verschillende mogelijkheden betreft de keuze welk merk, kleur en materialen er gebruikt moest worden worden voor het bewerk stellen van de bekleding aan de gevels!

Van het een kwam het ander!

Na het zien van al deze mogelijkheden nam ik het besluit om NPI BV in te huren voor het laten plaatsen van nieuwe bekleding aan gevels. Het eindresultaat is werkelijk waar verbluffend waardoor de waarde van mijn oude woning fors omhoog is geschoten.

Dankzij het laten plaatsen van de nieuwe gevels is mijn woning dezelfde maan verkocht voor een zeer hoog bedrag!

gevelbekleding

 

Door Redactie