Wellness

Geef je tuin een luxe uitstraling, door hier een spa van Bodyfit in te plaatsen. Met een spa creëer je een plek om heerlijk te ontspannen. Niet alleen tijdens de zwoele zomeravonden kun je de spa gebruiken. Door de spa onder een overkapping te zetten, kan deze ook in de herfst en winter gebruikt worden! Zo geniet je niet alleen van het warme water in de spa, maar ook van de tuin om je heen. De spa’s worden in verschillende modellen aangeboden door aanbieders als Bodyfit. Zo vind je altijd een spa, die aansluit bij jullie gezinssituatie en tuin! Met hoeveel mensen wil jij in de spa kunnen zitten?

Spa

Bodyfit biedt verschillende soorten spa’s aan

Bij het laten plaatsen van een spa in de tuin, heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt de spa bijvoorbeeld als een compleet element op de grond laten plaatsen. Een alternatief is het in de grond bouw van de spa, waarbij eerst een groot gat gegraven zal moeten worden. Op deze manier lijkt de tuin groter. Er zitten echter ook gevaren aan! Denk bijvoorbeeld aan spelende kinderen of huisdieren, die per ongeluk in de spa kunnen vallen. Door de spa als compleet element op de grond te plaatsen, zal dit niet gebeuren. Daarbij kan de spa in dit geval van een mooie houten omranding worden voorzien. Zo gaat de spa helemaal op in de natuurlijke uitstraling van je tuin.

Bodyfit

Kooptips voor de aanschaf van een spa

Voordat je een spa koopt, is het belangrijk om je te verdiepen in de verschillen tussen spa’s. Een aanbieder van spa’s, waarvan Bodyfit een voorbeeld is, kan je meer informatie geven over deze verschillen. Een belangrijk verschil tussen de modellen is vanzelfsprekend het formaat van de spa. Wil je hier met het hele gezin in kunnen zitten? Of vind je het voldoende om een spa voor twee personen te hebben? Ook het aantal bubbel generatoren is een punt van aandacht bij het maken van een keuze.

Door Redactie