vochtwerende plinten

Een plint krijgt een flink aantal stoten in huis. Je kunt iets laten vallen, je huisdieren knagen erop of de kinderen vallen er overheen. Gelukkig zijn plinten hartstikke stevig dus kunnen ze wel tegen een stootje, maar dat geldt niet voor vocht. Vochtwerende plinten zijn daarom een aanrader voor elke huiseigenaar.

Waarom vochtwerende plinten?

Vocht in huis is een ramp. Het kan blijvende schade opleveren en het kan je veel spullen kosten. Vochtwerende planten kunnen de pijn van vocht in huis echter verlichten. Want je hoeft dan in ieder geval niet na te denken over die nieuwe plinten voorlopig. Vocht zit vaak in de muur, en de plinten staan tegen de muur aan. De kans dat daar vocht in komt als je niet voor de vochtwerende versie kiest, is dus heel groot. 

vochtwerende plinten

Bescherm je vloer

Het fijne van die vochtwerende plinten is dat ze ook nog voor een deel je vloer kunnen beschermen tegen het vocht van de muur. Want als er vocht in de muur zit maar dit probeert door de vochtwerende plinten te trekken dan zal dat niet lukken. De plinten kunnen zo voorkomen dat de vloer ook ontzettend veel schade krijgt en je die ook volledig moet vervangen.

Door Redactie