Wat is een taatsdeur precies? Een stalen taatsdeur zit niet vast aan scharnieren of aan een kozijn, maar wordt bevestigd aan stalen kokers die netjes worden weggewerkt. Een taatsdeur is daarom gezien de ingebouwde systemen iets dikker dan een scharnierdeur. De stalen taatsdeuren kunnen twee kanten opdraaien 90 en 180 graden. Dit is te monteren met een speciale softclose systeem wat ervoor zorgt dat de deur geruisloos en soepel dichtgaat.

stalen taatsdeur

Stalen taatsdeur mogelijk bij stuurverwarming?

Omdat een stalen taatsdeur dus vastzit aan een stalen koker en deze bevestigd wordt in de grond zou je denken dat deze optie vervalt. Echt heeft een specialist maar 1cm nodig om de stalen koker te bevestigen wat inhoud dat deze optie gewoon mogelijk is. Ook als er leidingwerk in de vloer of plafond zit hoort dit gewoon tot je mogelijkheid.

Er zijn meerdere aanbieders en dat maakt het lastig om een keus te maken. Tip? Maak meerdere afspraken om te kijken welke specialist het beste aansluit bij jouw wensen! Hierdoor krijg je voor jezelf goed inzichtelijk wat zij precies doen, wat het kost en wanneer ze het kunnen plaatsen. Uiteraard kan je ook ervaringen met elkaar vergelijken. 

Door Redactie