Claudia Zuiderwijk is sinds januari 2014 voorzitter van de Raad van Bestuur van de Kamer van Koophandel. Zij zorgt er voornamelijk voor dat zzp’ers de juiste informatie krijgen, zodat ze doorgroeimogelijkheden hebben. Om ondernemers de juiste informatie te geven zorgt ze ervoor dat de website van KvK continue up to date is. Door middel van challenges kunnen ondernemers zelf aangeven hoe de website van KvK er uit moet zien. Door gebruik te maken van de ideeën van ondernemers zorgen zij ervoor dat de website op een efficiënte manier is ingedeeld.

Al een aantal maanden volg ik Claudia Zuiderwijk op de voet. Ze komt keer op keer met goede informatie in het belang van ondernemers. Op Linkedin is ook te zien dat ze ontzettend veel ervaring heeft opgebouwd in de loop der jaren. Voornamelijk op het gebied van zzp’ers en MKB’ers weet ze enorm veel. Het is daarom van belang om alle artikelen goed in de gaten te houden.

Claudia Zuiderwijk is lid van de Raad van Commissarissen bij KPN en APG Groep, bestuurslid bij PubliQ en lid van het Forum Smart Industry. Hierop is allerlei informatie te vinden!

Door Redactie