seo den Bosch

Een stralende website? Zonder goede SEO heb je er weinig aan

Sommige bedrijven hebben op zich een prima website, die er op het eerste oog mooi uitziet en waar alle benodigde informatie te vinden valt. Toch trekken deze websites, uiteraard tot frustratie van de bedrijfseigenaren, weinig bezoekers. En weinig websitebezoekers betekent in de regel weinig klandizie. Wanneer dit het geval is, dan is de website in kwestie zonder twijfel niet goed genoeg vindbaar via online zoekmachines, waarvan Google met afstand de belangrijkste is. Technieken om je website beter vindbaar te maken vallen onder SEO (Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie). Een specialist in seo in Den Bosch (of een andere stad niet ver van je bedrijfslocatie) zoeken en inschakelen is dan het beste dat je kunt doen. Deze zal je site onder handen nemen en wel zodanig dat je in de ranking van Google fors zult stijgen. Hieronder lees je welke elementen daaraan bijdragen.

Vindbaarheid

Welke onderdelen vallen onder SEO?

Wanneer je een online marketingspecialist om je SEO-strategie te verbeteren, dan zal deze specialist de volgende acties kunnen ondernemen:

  • De techniek van je website wordt geoptimaliseerd. Hier vallen aspecten als de laadsnelheid, de indexeerbaarheid en de structuur. Ook in hoeverre je website ‘smartphone vriendelijk’ is telt mee voor je mate van vindbaarheid.
  • De content, oftewel het (tekstueel) inhoudelijke wordt geoptimaliseerd. De focus ligt hierbij op teksten die aansluiten bij zoektermen die geïnteresseerden vaak in Google invoeren.
  • Linkbuilding: via linkjes naar jouw website vanuit andere sites wordt gewerkt aan autoriteit van jouw pagina. Dit verhoogt jouw ranking in Google.
Meer rendement

Door Redactie