bronzen beelden huwelijk

Wanneer je uitgenodigd bent voor een bruiloft van familieleden of vrienden, dan wil je natuurlijk met een goed cadeau op de proppen komen voor hen. Nu zijn wat dit betreft bloemen altijd mooi en geld en cadeaubonnen altijd handig; toch zijn dit cadeaus die wellicht wat saai en weinig verrassend zijn. Een bronzen beeld voor een huwelijk zou wat dat betreft heel wat geschikter zijn. Hieronder lees je om welke drie redenen een bronzen beeld (of een sculptuur) ideaal is als huwelijkscadeau.

Origineel cadeau

Ten eerste kun je stellen dat een bronzen beeld een zeer origineel en verrassend cadeau is, een stuk verrassender dan de eerder aangehaalde bloemen en envelop met inhoud. Alleen al door de originaliteit zullen de ontvangers zich gewaardeerd en bijzonder voelen.

bronzen beelden huwelijk

Symbolisch

Een bronzen huwelijksbeeld symboliseert daarnaast bij uitstek de hopelijk eeuwig durende liefde tussen de beide leden van het bruidspaar. Uiteraard geldt dit met name als je kiest voor een liefdevol beeld met een passende tekst op het graveerplaatje.

Duurzaam

Verder is brons een zeer duurzaam materiaal. Het beeld blijft daardoor zeer lang in een goede staat. Bovendien verliest een dergelijk beeld niet of nauwelijks aan waarde.

Door Redactie