foodtruck op locatie

Afgelopen maand hadden wij een Abraham feestje. Mijn man was jarig en dit moest uitbundig gevierd worden. Hier hebben wij diverse bedrijven voor ingehuurd. Zo kwam er een DJ, foodtruck op locatie en bedrijf dat een 80’s sfeer heeft gemaakt. Echt fantastisch! Mijn man was ook enorm verrast wat natuurlijk nog het leukste is.

De foodtruck op locatie was ook een gigantisch succes. De mensen zijn enorm te spreken over de kwaliteit en ervaring. Wij hebben de friet schoolbus benaderd om te kijken wat zij voor ons konden beteken. We konden kiezen uit drie verschillende foodtrucks. Onze keuze ging uit naar de ambulance. Hier hebben wij een arrangement besteld wat bestaat uit: 

  • Zelfgemaakte frieten
  • Snacks
  • Biologische dranken
foodtruck op locatie

Kwaliteit

Ik kan je vertellen dat de producten die zij leveren van topkwaliteit zijn. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te schakelen. De prijzen/kwaliteit verhouding is fantastisch en op korte termijn is er veel mogelijk! Op de website kan je snel een eenvoudig een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat het kost. Mocht je hier nog vragen over hebben zijn zij telefonisch en per mail bereikbaar.

Door Redactie