tandheelkunde Oosterhout

Tandarts Ridder biedt je gepersonaliseerde tandheelkundige zorg voor ouderen en kinderen. Een gezonde mond speelt een belangrijke rol in je algehele gezondheid. Denk aan een goede spijsvertering en de sociale functie van het gebit en de mond. Zo kan stomatitis leiden tot diabetes die moeilijk te reguleren is en een rol speelt bij hart- en vaatziekten.

Je kunt hier terecht voor:

  • Algemene jeugd- tandheelkunde
  • Mondhygiëne
  • Orthodontie (beugelbehandeling)
  • Tand implantaten 
Tandarts Ridder

Deze tandartspraktijk is een praktijk met vier behandelkamers. Hun toegewijde mondzorg team bestaat uit gediplomeerde tandartsen (ook een orthodontisten en implantaat tandartsen voor een klikgebit), mondhygiënisten, preventieassistenten, ortho assistentes en baliemedewerksters. Voor het maken van een afspraak kun je ze telefonisch bereiken. Voor de deur van het bedrijf vindt je parkeergelegenheid voor auto’s, motoren en fietsen.

Op welke leeftijd naar de tandarts?

Tijdig naar tandarts Ridder gaan is belangrijk voor ieders mondgezondheid. Breng je kind daarom vanaf twee jaar naar de tandarts voor controle. Twee jaar is de juiste leeftijd om met je kind voor het eerst naar de tandarts te gaan. Dit kan gecombineerd worden als je zelf ook voor controle moet komen. Tijdens het eerste bezoek kan je kind een kijkje nemen in de praktijk. Zo raakt hij of zij vertrouwd met de omgeving en met de medewerkers. Bereid je kind voor op het eerste bezoek. Zeg dat hij of zij mee mag naar de tandarts. Ook moet worden vermeld dat je kind eventueel een tijdje in de stoel mag zitten. Vertel dat de tandarts hij of zij deze keer of de volgende keer zijn mond wil onderzoeken.

Door Redactie