Al een geruime tijd was ik druk aan het zoeken naar goede kleding voor onze kinderen. In de winkel hebben ze wat dat betreft genoeg te vinden, echter is dit niet waar ik specifiek naar op zoek ben.

logo

Eens per week gaan we met de moeders en de kinderen ergens wat drinken, zo ook gisteren zijn we weer op stap gegaan. Hier viel het mij gelijk op dat de kleine van een vriendin van mij nieuwe kleertjes aan had. Deze kleding vond ik zo leuk waardoor ik met haar in gesprek ben gegaan over de  kleding.

Als antwoord te horen gekregen dat dit Bess baby kleding is die ze  via het internet besteld had. Je raadt waarschijnlijk al wel wat ik heb gedaan toen ik thuis kwam? Juist! Ik ben direct op het internet gaan zoeken naar deze kleding en terecht gekomen op de website van Ellis’ little birds kids shop. Hier zag ik dan ook echt enorm leuke kleertjes voor de kleine waardoor ik ervoor heb gekozen om te bestellen. Als het goed is wordt het morgen bij ons bezorgd waardoor ik niet meer kan wachten om het te passen! 

Door Redactie