kapsalons schijndel

Schijndel is een plaats in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het licht vlak bij de hoofdstad van deze provincie, ‘s-Hertogenbosch. Een kapper is iemand die zich voor zijn of haar beroep bezighoudt met haarverzorging. Als je je wilt laten knippen, kun je kiezen uit verschillende kapsalons Schijndel.

G.!.S

G.!.S hairstyling is een kapsalon is Schijndel. G.!.S hairstyling is geen standaardkapper. Het is een kapper met een speciale missie om mensen mooier te maken.Het is geen kapper waar je naartoe moet gaan om alleen je puntjes te laten bijwerken, want hun doel is veel meer dan dat. Het is een kapperszaak met veel specialisaties. Je kunt bij ze terecht voor bijvoorbeeld speciale kleurtechnieken of haarverlengingen. Ze gaan mee met de tijd en houden de trends van tegenwoordig goed bij.

Kapsalon BY LINN

Ook kapsalon BY LINN is een kapsalon in Schijndel. Veel mensen hebben respect voor deze kapsalon, omdat de eigenaresse erg veel bereikt heeft. De eigenaresse, Linda Prijs, is verkozen tot ‘leukste en ondernemendste ZZP kapster van Nederland 2018’. Ze heeft een eigen kapsalon maar ze heeft ook haar eigen trainingen ontwikkeld voor andere kapsters. Bij deze kapsalon zijn er altijd leuke gesprekken om te voeren en er hangt een erg warme en vriendelijke sfeer.

Door Redactie