Het ultieme mode accessoire van de cowboy is toch wel de iconische beige hoed. Je hebt geen cowboy die zonder dit accessoire wordt afgebeeld. In die tijd waren er niet zoveel camera’s ter beschikking dus kon niet iedereen op de foto met een beige hoed. We kunnen alleen wel ervan uitgaan dat de beige hoed in de loop der tijden steeds terug kwam bij de cowboys. De hoed is nu zo een gebaar dat als jij met zo een ding loopt het er gewoon uitziet als een accessoire voor jouw Halloween outfit. Niet erg handig als jij dus gewoon in de zomer wat zon wilt afschermen.

In andere media

De beige hoed komt ook terug in allerlei films en andere media. Wist je bijvoorbeeld dat in veel films de hoofdpersonages ook een beige hoed dragen. Het gebeurd vaak in een avonturenfilm of in een film die ook wel een western wordt genoemd. Het kan dus zo zijn dat jij jouw prachtige hoofddeksel ziet schitteren op het witte doek. Ook televisieseries staan er helemaal vol van. Wel handig dat jij dus zo alle aandacht van het hoofddeksel kan op eisen.

Dragen cowboys het nog steeds

Weet jij of cowboys nog steeds deze hoeden dragen? Wij weten het wel namelijk in Texas zullen ze deze hoeden nog steeds dragen weten wij. Het komt erop neer dat de hoeden wel kunnen worden geregeld. Je hebt alleen de juiste winkel nodig en je kan zo een beige hoed aanschaffen. Het kost niet veel moeite om zo een hoed te vinden. Kijk gewoon goed rond op het internet en je zult er zo eentje vinden die bij jouw past. Zolang deze bij jou past kan jij je zo goed voelen als je zelf wilt. Het zijn van een cowboy is nog steeds geen reden om het niet te dragen.

Door Redactie