Mijn zoektocht naar leuke paar Durea laarsje. Ik was namelijk al een lange tijd druk aan het zoeken naar stevige laarzen om zowel op de zaak als thuis te dragen. Echter zat ik niet te wachten op hoge kosten waardoor ik goed ben gaan zoeken op het internet. Op het internet had ik al een tal van bedrijven bezocht, helaas zijn de kosten bij hun een stuk hoger als dat ik wil uitgeven voor schoenen.

logo-nl

Op de website: Van Bommel schoenmode vindt je een tal van leuke schoenen voor een betaalbare prijs. Dit was voor mij de doorslag om verder te kijken in hun webshop. Wellicht vind ik daar wel leuke schoenen toch?

In het assortiment vond ik een tal van leuke schoenen waaronder de Durea laarzen! Deze zijn een stuk goedkoper als wat ik elders gezien had wat dan ook de doorslag heeft gegeven om te bestellen. Vanachter mijn eigen computer een bestelling plaatsen bij hun waardoor het netjes wordt ingepakt en zo snel mogelijk bij mij thuis bezorgd. Kortom, goede schoenen vindt je zeer zeker bij hun op de website! Ik ben in ieder geval tevreden en jij?

Door Redactie