Wij gaan haast ieder weekend met een groep vrienden gezellig wat drinken in de stad. Zo ook afgelopen weekend dat we een café hebben bezocht. Omdat ik met het gezicht naar de ingang zat kon ik goed zien wie er allemaal binnen kwam, zo ook haar….

Een prachtige vrouw die mij gelijk aankeek en begon te lachen. Ik wist op gegeven moment niet meer waar ik moest kijken! Haar stoere leren jas dames die ze aanhad paste ook perfect bij haar. Naar mate de avond verstrek kwam er steeds meer oogcontact waardoor we aan het einde van de avond naast elkaar zaten om te praten. Doordat ik eigenlijk naar huis wilde gaan hebben we besloten om nummers uit te wisselen om zo het contact te blijven houden.

leren-jassen-dames

In de meeste gevallen hoor je er niks meer van maar zij bleef mij een bericht sturen wat ik natuurlijk erg leuk vond. Uiteindelijk hebben we besloten om samen af te spreken! Gisteren heerlijk met haar gegeten en ook gisteren kwam ze weer met haar leren jas naar binnen. Hier hebben we beide om moeten lachen aangezien ook ik nu een leren jas heb besteld.

Door Redactie