logo

logoDe Ridder Repair

Onderhoudsbedrijf Utrecht? Ja die is er zeker.
Heb je pas een nieuwe woning gekocht en ben je daarom op zoek naar een onderhoudsbedrijf, of wil je iets laten renoveren? Dit beide kan de Ridder Repair realiseren. Onderhoudsbedrijf Utrecht de Ridder Repair is een allround timmer en onderhoudsbedrijf. Wil je iets laten renoveren dan luistert de Ridder Repair eerst naar je wensen en behoeften en spelen daar optimaal op in. De Ridder Repair ontwikelt een ontwerp en je kan dan beslissen of je dit wat vind ja of nee. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat alles er perfect uit komt te zien. Ook voor timmerwerk kun je bij de Ridder Repair terecht.

Mijn ervaring

Mijn badkamer moest gerenoveerd worden. Ik ben gaan zoeken naar een onderhoudsbedrijf Utrecht. Ik kwam op de site van de Ridder Repair uit. Deze site zag er heel overzichtelijk en duidelijk uit en het trok meteen mijn aandacht.
Ik vertelde mijn wensen en behoeften en de Ridder Repair speelde hier optimaal op in.
Ook had ik een inloopkast als wens. Dit hebben de werknemers van de Ridder Repair ook perfect gemaakt.
Ben jij op zoek naar een nette, goed communicerend bedrijf dat voor jou veel wensen kunnen realiseren wat betreft renovaties en timmerwerk? Dan ben je bij de Ridder Repair op het juiste adres!

 

Door Redactie