Horeca parasols

Horeca parasolsHoreca parasols zijn tegenwoordig erg populair onder de restaurants met terrasjes. Ze zorgen toch voor een bepaalde gezellige sfeer en klanten kunnen bij een beetje miezer gewoon blijven zitten. Ik heb zelf een eigen restaurant en ik had deze parasols eerst niet op het terras staan. Ik zag dit bij het terras naast ons en daarom ben ik het internet opgegaan.

Er zijn natuurlijk genoeg mensen die liever in de schaduw zitten en daarom is het noodzakelijk om een parasol voor deze mensen te plaatsen. Ik heb de mijne inmiddels al gekocht op de website van Xterior. Dit bedrijf biedt veel mooie producten aan voor leuke prijzen en de service is ook goed. Binnen een paar dagen stonden mijn aankopen namelijk al op het terras.

Veel vaste klanten reageerde erg positief!

Ik heb gelukkig een leuke groep vaste klanten die regelmatig wat komen drinken of een hapje komen eten. Deze groep ziet het meteen als er veranderingen zijn. Op deze veranderingen reageerden ze gelukkig erg positief. Ik ga er zelf vanuit dat er nu nog meer klanten zullen komen. Het staat erg mooi en buiten dat kunnen mensen nu ook lekker in de schaduw zitten. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn aankopen.

Door Redactie