parasol horeca

Ondanks dat de zomer in Nederland geen jaar rond duurt is een parasol horeca onmisbaar. Vooral wanneer de zon schijnt, maar ook met de regen die nogal regelmatig valt in ons kikkerlandje is een overdekking van het terras erg handig.

Zonwering bij Xterior

Er zijn gigantisch veel mogelijkheden als het parasol horecaaankomt op parasols voor in de horeca, zeker als je deze bestelt bij Xterior. Zij verkopen vierkante, rechthoekige, ronde, vrijhangende en zelfs architectonische zonwering van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen. Naast de verschillende vormen is er ook veel keuze in formaten van 2 tot 8 meter breed. Het waterdichte en uv-bestendige doek is in een legio aan kleuren te verkrijgen.

Extra’s om uw parasol mee uit te rusten

Naast de standaard parasols is er bij Xterior nog veel meer mogelijk. Zo kun je het logo van uw onderneming of een tekst op het doek laten (zeef)drukken. Ook kun je de sfeer op het terras positief beïnvloeden door gebruik te maken van makkelijk monteerbare verlichting. Omdat Nederland niet het hele jaar door warm is, is het aanschaffen van terrasverwarming erg nuttig. Bij Xterior verkopen ze ook doelgerichte infrarood verwarming die makkelijk aan de parasol te bevestigen is.

Zoals waarschijnlijk duidelijk is zijn de mogelijkheden eindeloos, maar neem zeker zelf een kijkje op de website om het zelf te zien!

Door Redactie