acupunctuur behandeling

Acupunctuur is tegenwoordig niet meer weg te denken. Steeds meer fysiotherapeuten bieden het aan en dat maakt het soms lastig om een keuze te maken. Helaas voldoen ze niet allemaal aan de N.V.A. voorwaarden. Acupunctuurpraktijk in Hoorn gelukkig wel. Zij zitten in de buurt van Purmerend, dus al je op zoek bent naar Acupunctuur Purmerend zijn zij echt een aanrader.

Acupuncture

Toestemming van een behandelaar

Heb je klachten die op te lossen zijn met acupunctuur? Dan is het noodzakelijk om een doorverwijzing te hebben van een bedrijfsarts of huisarts. Zodra dit is geregeld wordt er een intake vastgesteld en wordt er een behandelplan opgesteld. Als het plan in opgemaakt wordt er direct actie ondernomen en wordt je 45 minuten behandeld. 

acupunctuur behandeling

Behandelingen

Na enkele behandelingen zie je zichtbaar resultaat. Bij chronische aandoeningen kan het iets langer duren. Coaching en adviezen van Ineke zijn fantastisch. Zij streeft naar blijvende resultaten en zorgt ervoor dat je lichaam en geest weer in balans komen. Ineke is door de strenge voorwaarden van de N.V.A. gekomen wat inhoud dat zij een zo super kwaliteit behandelingen kan verzorgen. Zij controleren namelijk het niveau van deskundigheid van de therapeuten. Tevens zijn deze therapeuten verplicht om elk jaar geaccrediteerde bij- en nascholing te volgen.

Door Redactie