snurk beugel

Wist je dat ontzettend veel mensen snurken? Meer dan de helft van de Nederlanders geeft toe wel eens of regelmatig te snurken. En dat zijn alleen nog maar de mensen die het toe durven te geven. De snurk beugel is gelukkig de oplossing. Dan kom je van die schaamte af. Want helaas zijn er nog altijd veel mensen die zich er ontzettend over schamen. 

snurk beugel

De beugel doet geen pijn

Het eerste dat je moet weten is dat een snurk beugel dragen geen pijn doet. Veel mensen zijn bang dat de beugel is zoals de beugels die ze vroeger gedragen hebben in hun gebit. Deze beugel is echter comfortabel. Je moet een snurk beugel ook altijd op maat laten maken want dan past het perfect en dat is wat je wil. Je merkt na een paar nachten niet eens meer dat je de beugel draagt.

Een snurk beugel hoef je niet bij de tandarts te halen

Geloof het of niet maar je tandarts is niet de enige die dingen voor je gebit kan regelen. Een snurk beugel maken is geen hogere wiskunde dus er zijn ook gewoon onafhankelijke partijen die het voor een zeer redelijk bedrag kunnen maken. Helaas is je tandarts er misschien goed in maar ook goed in staat je op kosten te jagen. Dat wil je natuurlijk niet. 

snurk beugel

Een snurk beugel helpt niet altijd

De snurk beugel helpt bij de meest gangbare oorzaak van snurken, namelijk dat je tong dik wordt en je keel in zakt tijdens het slapen. Als het snurken bij jou echter ergens anders door komt dan bestaat de kans dat het niet helpt.

Door Redactie