inklapbare steekwagen

Nu de dag wordt er steeds meer online besteld. Dit zorgt natuurlijk voor veranderingen. Zo worden de prijzen interessanter, maar bestaat de kans dat het product niet naar tevredenheid is. Gelukkig is dat bij JekaShop zeker niet het geval. Zo worden hier inklapbare steekwagen aangeboden voor een nette prijs met een goede service. Dit is natuurlijk alles wat je als klant zijnde verlangt van een bedrijf.

Inklapbare steekwagen

Elke steekwagen heeft een specifieke omschrijving, zodat je precies weet wat je koopt. Zo is mijn voorkeur gegaan naar inklapbare steekwagen RuXXac Business. Deze heeft een draagvermogen tot 125 kg en weegt zelf slechts 5,6 kg. Het fijne is dat deze steekwagen eenvoudig in te klappen is, zodat je hem goed kan opbergen. Daarnaast beschikt de steekwagen over lekbestendig massief rubberen banden. Je zult dus nooit meer met een lekke band komen te staan.

inklapbare steekwagen

Voor ieder wat wils

Uiteraard worden de steekwagens in diverse maten en draagvermogens aangeboden. Zo zijn er ook opties van 100, 150 of zelfs 250kg. Bij afname van meerdere steekwagens wordt er een staffelkorting doorberekend naar de klant. Zeker interessant om een kijkje te nemen.

Door Redactie