Schademotor inkopen

Er zijn extreem veel voertuigen in de wereld, paarden, fietsen, auto’s, treinen, scooters, motoren, trams en vliegtuigen zijn maar een paar van de voorbeelden. In Nederland zijn we erg fan van fietsen, auto’s en motors. Het verbaast dus niemand als een jongen die net in een hogeschool zit een motor inkopen wilt. Fietsen is meer de bewuste keuze als je gezond aan wilt doen, terwijl een auto het snelst je bij een locatie brengt. Wist je dat het in de buitenland veel anders gaat? In Amerika zijn ze niet zo’n fan van fietsen en gaan ze liever met de auto naar hun werk omdat het ver weg is.

Wat doen mensen als hun voertuig niet werkt?

Dit klinkt als een rare vraag, maar het is interessant om erover na te denken. Bij een fiets gaan we zelf allemaal sleutelen omdat fietsen niet te moeilijk zijn om te repareren. Terwijl we bij een auto bijna gelijk naar een monteur gaan door de complexiteit daarvan. Er zijn ook voertuigen waar we niets aan kunnen doen als ze kapot zijn, denk als voorbeeld aan de trein, tram of openbare bussen van de overheid. Een schademotor is een mix van de twee, je kan zelf sleutelen, maar de meeste problemen heb je wel een monteur nodig.

Wat is het beste voertuig?

Het beste voertuig is….. Te moeilijk om te beslissen. Elk voertuig heeft zijn voor en nadelen dat soms vervelend kan zijn en soms verschrikkelijk is om mee te werken. Veel zouden zeggen auto’s, maar dat komt doordat het een comfortabele manier is van reizen. Is de auto ook goed in andere afdelingen? Veiligheid is een daarvan, en de trein is vaak het veiligste voertuig om mee te reizen doordat het nooit van zijn rails af gaat. Het beste voertuig kan alleen jij voor jezelf beantwoorden, Waar ben jij fan van? Ook al hebben we verschillen, we hebben allemaal iets gemeen, we reizen met plezier.

Door Redactie