Vijf redenen om een houten garage te nemen. Als je huis geen garage heeft ben je er waarschijnlijk aan gewend om de auto gewoon aan de straat te parkeren. Maar hier volgen vijf redenen om toch een houten garage te nemen.

1.      Het is minder gevaarlijk. De auto buiten laten staan heeft veel gevaren. Allereerst denk je waarschijnlijk aan diefstal. Maar ook spelende kinderen kunnen veel schade veroorzaken. Daarnaast kunnen dieven niet zien of je thuis bent of niet als je een garage hebt.

2.      Het is beter voor je auto. De zon, regen, sneeuw, ijs, takken, bladeren en vogels zijn allemaal niet zo vriendelijk voor je auto. De lak van de auto zal veel langer mooi blijven als je de auto in de garage parkeert.

3.      Het is gemakkelijker. Een garage voorkomt dat je ‘s ochtends de ramen hoeft te krabben voor het weggaan. Ook koelt de auto minder af in de garage in de winter en warmt hij minder op in de garage in de zomer.

4.      Een garage biedt extra ruimte. In de garage kun je veel andere dingen opbergen. Op die manier bespaar je ruimte op andere plekken in je huis of tuin.

5.      Een houten garage ziet er ook gewoon heel mooi uit.

Door Redactie