Zelf woning verkopen

Is het zelf woning verkopen te realiseren of dien je dit aan een makelaar over te laten? Persoonlijk ben ik van mening dat het verkopen van je eigen woning wel degelijk mogelijk is. Niemand anders kent jouw woning beter als dat je er zelf hebt gewoond.

Onze woning dateert uit de jaren ’60 welke wij volledig hebben gerenoveerd. Het leuke hiervan is om alles te vertellen aan de potentiële koper wat wij hebben verbouwd uiteraard. Hierdoor hebben wij ook besloten om de woning zelfstandig te gaan verkopen. In de eerste instantie moesten wij opzoek naar informatie aangezien ikzelf niet weet waar wij moesten beginnen.

Zelf woning verkopen

Online gezocht

Dankzij het zoeken op het internet zijn wij terecht gekomen op de website van makelaarsoffice.nl. Hier hebben wij de nodige informatie gevonden wat ons wel degelijk op weg heeft geholpen. Uiteindelijk ook de keuze gemaakt om onze woning via makelaarsoffice.nl te verkopen. Alles blijven wij in eigen hand houden, echter assisteren zijn waarin het mogelijk is. Over de kosten hoeven wij ons hier absoluut geen zorgen te maken. Dit heb je namelijk geheel in eigen hand hoeveel jij wilt spenderen aan het verkopen van jouw woning.

Door Redactie