Mauron

Onlangs ben ik begonnen met mijn eigen zaak. Heel spannend allemaal natuurlijk, maar hier komen zoveel kosten bij. Hierdoor had ik niet zo heel veel budget meer over voor de inrichting van mijn kantoor. Toch wilde ik wel iets uitstralen naar mijn klanten toe. Daarom dacht ik aan tweedehandsmeubelen, maar dan niet zo’n ouderwetse. Wel tweedehandsmeubelen die er eigenlijk zo goed als nieuw uitzien. Iedereen kent wel refurbished gsm’s en dergelijke, maar ik was eigenlijk op zoek naar refurbished kantoormeubelen. Ik wist niet of ik dit ooit zou vinden, dus ging ik op zoek. Op deze manier kwam ik dan ook terecht op deze website. Hieronder deel ik graag mijn mening over deze webshop.

Hoe heb ik de aankoop bij deze webshop ervaren?

Voor mij was het belangrijk dat ik goede kantoormeubelen kon aankopen voor in mijn eigen bureau, voor een lagere prijs, maar die er eigenlijk wel zo goed als nieuw uitzagen. Dit was gelukkig wel het geval bij deze webshop. De betaling gebeurde via het internet, maar gebeurde zeer vlot en zeer veilig. Ook de levering was zo vlot gebeurd. Niet veel later mochten we de meubels thuis ontvangen. Ik heb intussen heel veel complimenten ontvangen van anderen op deze meubels. Niemand kan zien dat deze niet meer nieuw nieuw zijn.

Samengevat, ik ben zeer tevreden dat ik deze website heb ontdekt en dat ik via deze website mijn refurbished kantoormeubelen heb kunnen aankopen. Het is een echte aanrader!

Door Redactie