mediator den bosch

Een scheiding met iemand waar je vroeg van hield, maakt niet uit om welke reden, is altijd moeilijk. Gelukkig heb je een mediator Den Bosch die je verder kan helpen. Vaak heb je het gevoel dat je bij een scheiding er alleen voorstaat en vooral dat je er samen niet uitkomt. In zo’n moeilijke tijd is het heel makkelijk om op je ex-partner je emoties voor het verstand te laten komen. Samenwerking is in zo’n periode juist het belangrijkste en zelfs na al dat gedoe weet je soms niet waar je aan moet beginnen.

Wat is het stappenplan?

Een mediator begeleidt jou en je ex-partner vanaf het begin tot wanneer je denkt dat het nodig is. Naast de fiscale, financiële en juridische vragen die er voor je geregeld worden, krijg je voldoende advies en coaching als het gaat om de praktische en de emotionele aspecten van een scheiding. Verder worden er belangrijke vragen beantwoord over onderwerpen als inkomen, kinderen, kosten voor een scheiding etc. Een mediator zorgt er dus voor dat alles soepel verloopt.

Er is dus helemaal geen noodzaak om een scheidingsadvocaat te nemen, waardoor je misschien emotioneel alleen maar op achteruit gaat.

Door Redactie