Een Dopper bedrukken is leuk. Nog leuker is het dan om de Dopper cadeau te krijgen zodat je de drinkfles steeds opnieuw gebruiken kunt. Een Dopper is een goed alternatief voor plastic wegwerpflesjes. 

Kenmerken van de Dopper

Een Dopper is een waterfles van Nederlandse makelij. Je kunt er ook ander drinken in doen dat je meeneemt voor onderweg en de fles steeds opnieuw vullen. Omdat je steeds dezelfde fles gebruikt en niet iedere keer een plastic exemplaar hoeft weg te gooien ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu.

Veel mogelijk bij bedrukken

Bij Prikkels BV kun je een Dopper naar keuze laten bedrukken. Bedrukken is mogelijk op zowel de dop als op de hele fles. De fles is in tal van kleuren verkrijgbaar zodat er altijd wel eentje te vinden is naar ieders smaak. Je kunt als ondernemer op zoek naar een relatiegeschenk bijvoorbeeld een Dopper laten bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf. Dit kan in diverse kleuren maar het is ook leuk een fles te kiezen in je bedrijfskleur. Zo is het geschenk ook makkelijk herkenbaar voor de ontvanger. 

Dopper als los geschenk of in een pakket

Bij Prikkels kun je een Dopper als los geschenk geven maar het is ook mogelijk er een compleet pakket van te laten maken waar nog andere dingen bij zitten. Voor alle mogelijkheden kun je op de site van het bedrijf in de brochure kijken en kun je contact opnemen met het bedrijf zelf via de telefoon, mail of contactformulier. 

Kijk op de website voor alle geschenken

Naast het laten bedrukken van een Dopper kun je er ook terecht voor allerlei andere relatiegeschenken. Welke dit zijn lees je op de website maar ze staan ook in de brochure die je kunt bekijken. 

Door Redactie