Panama jack

Sinds kort ben ik verliefd op de Panama jack damesschoenen! Dit zijn zulke stoere, maar ook casual en nette schoenen waar ik met plezier op loop! Normaliter ben ik niet iemand die hiervoor een onderzoek start. Echter wilde ik maar al te graag weten welke schoenen nu eenmaal geschikt zijn om op te lopen. Ikzelf draag normaal gesproken standaard nette schoenen welke ik zowel zakelijk als privé kan dragen. Toch merkte ik de laatste tijd dat ik onwijs veel last van mijn voeten had, dit straalde op gegeven moment uit naar mijn rug.

Hierdoor besloten om te gaan zoeken naar een paar schoenen waar ik geen klachten van kan krijgen. Dankzij het online zoeken ben ik terecht gekomen op de website bij Van Bommel schoenmode.

Panama jack

Ruim assortiment

Tijdens het bekijken van het assortiment vielen mij de Panama jack schoenen direct op. Dit zijn schoenen welke een goede ondersteuning geeft bij mijn enkels. Dit leek mij onwijs perfect voor mezelf waardoor ik ervoor heb gekozen om deze schoenen te bestellen en het thuis te testen. Bij het in ontvangst nemen direct de schoenen gepast en sindsdien weet ik het zeker dat ik geen andere schoenen meer wil hebben.

Door Redactie