Kinderdagverblijf hoorn

Hoorn is een stad in Friesland, maar het is ook een stad in de gelijknamige gemeente in dezelfde provincie in het noorden van Nederland. Er wonen in Hoorn circa 63.000 mensen. Er zijn meerdere kinderdagverblijven te vinden in de gemeente Hoorn, welk kinderdagverblijf moet je kiezen? Kinderdagverblijf Hoorn?

Kinderdagverblijf Berend Botje

Dit kinderdagverblijf van Berend Botje in Hoorn ligt naast het IJsselmeer. Het kleurrijke gebouw beschikt over vijf mooie lichte groepsruimtes, een centrale speelhal, ‘kinderkookcafé’, atelier en timmer ruimte waar de kinderen van het kinderdagverblijf uren kunnen spelen, leren en ontdekken. Naast het Kinderdagverblijf Hoorn-Centrum ligt een mooie natuur ontdektuin met zand-water-klieder plek, insectenhotel en klauter stronken. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren.

Stichting Kinderopvang Hoorn

Kinderopvang is meer dan kinderspel en kinderspel is meer dan alleen maar een leuk tijdverdrijf. Het spelen van en met kinderen is leerzaam. Er wordt door kinderen van alles geoefend tijdens het spelen, zoals delen, ordenen, wachten en luisteren. Ouders hebben de regie in de opvoeding van hun kind. Kinderopvang en onderwijs zijn hierin partners. Kinderen hebben te maken met verschillende opvoedomgevingen. Voor Stichting Kinderopvang Hoorn betekent partnerschap dat er sprake is van wederzijds respect en dat we steeds het gesprek aangaan over wat ieder kind nodig heeft.

Door Redactie