zonnepanelen kopen almere

Een product is duurzaam als de invloed van de activiteiten van het product geen blijvende schade aanricht aan het milieu, zodat ook toekomstige generaties er gebruik van kunnen maken. Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. Zonnepanelen kopen Almere, samen voor duurzaamheid.

Wat zijn zonnepanelen?

Zonnepanelen zijn panelen die energie van de zon kunnen omzetten in elektriciteit. Dit is een vorm van nodig hebt. Het werkt zo: zodra er licht op het zonnepaneel valt, ontstaat er elektrische spanning tussen twee lagen. Deze spanning wordt opgevangen en naar een ‘omvormer’ gestuurd, die er bruikbare energie van maakt. Deze energie wordt dan doorgestuurd naar de meterkast, waardoor jij de elektriciteit kan gebruiken. 

Zonnepanelen in Almere

Almere heeft meer dan 216.000 inwoners op een oppervlakte van circa 249 vierkante kilometer. Er zijn 9.759 koopwoningen met zonnepanelen in Almere en dit wil zeggen dat we elk jaar samen meer dan 8 miljoen euro besparen. Almere heeft in de afgelopen 35 jaar een geschiedenis ontwikkeld, waarin nieuwe soorten van gebiedsontwikkeling, innovatie en experimenten op allerlei gebieden een plek hebben gekregen. Samen hebben de inwoners met zonnepanelen al 6.099.375 kg CO2 bespaard! Dat zijn maar liefst 459.576 bomen.

Door Redactie