ik was opzoek naar een sportschool breda waar ik terecht kon om het maximale uit mezelf te halen en ik kan zeggen dat het bij dit bedrijf zeker is gelukt. In combinatie met een een hoge inzet komen dan de resultaten vanzelf. En goed of slecht weer, er wordt zowel binnen als buiten getraind. Verder heb ik gemerkt dat de trainingen hard zijn maar toen werd mij verteld dat het resultaat niet zomaar aan komt waaien Er wordt hard gewerkt, maar tussen de trainingen door is er natuurlijk altijd tijd voor een grapje. Tijdens personal training in Breda, zal het niveau rustig worden aangepast op basis van een aantal aspecten. kracht, conditie en doorzettingsvermogen.

in shape komen voor de zomer

iedereen wil er natuurlijk goed bijlopen in de zomer, zo heeft iedereen wel een ideaalbeeld in zijn/haar hoofd.bij fitness breda helpen de coaches je graag met het stellen van doelen en het behalen hiervan. natuurlijk moet je er zelf wel wat voor doen en zal het tijd kosten voordat je resultaat zult gaat zien dus geef niet op en probeer stapjes te maken, dat is ook de visie van het bedrijf die ze uitstralen. tot slot biedt het bedrijf ook eetschema’s op maat aan en dat is misschien nog wel het belangrijkste de voeding. soms hebben mensen niet door hoeveel of hoe weinig ze op een dag eten daarom, is het soms fijn om samen met iemand hier tijd en aandacht aan te besteden.

anders dan anderen

Dit bedrijf biedt geen standaard voedingsschema’s over wanneer je per dag moet eten, maar een goede manier van trainen, eten en leven. Als je eenmaal je doel hebt bereikt, helpen ze je dit vast te houden of begeleiden naar het volgende doel: bij deze sportschool Breda bieden ze dus personal training dat  omvat eetgewoonten en levensstijlen die helemaal niet  hoeven te worden veranderd, en sommige moeten misschien worden aangepast. Dit geldt voor voeding, slaap, rust en stressmanagement. Dus misschien is fitness breda wel iets voor jou, kijk gerust een keer op de site voor de mogelijkheden.

Door Redactie