De Veluwe is natuurlijk het mooiste natuurgebied van ons land. Er is geen ander natuurgebied in ons land dat zich kan tippen aan onze mooie Veluwe. De Veluwe is niet alleen heel groot, het gebied is eigenlijk net zo groot als de provincie Gelderland, maar ook nog eens enorm veelzijdig. Er is enorm veel te doen op de Veluwe en de plaatsen zijn nog gezelliger, vooral als je vanuit het vakantiehuis Emst de Veluwe wilt ontdekken. Wil je weten wat de leukste plaatsen op de Veluwe zijn? Lees dan snel verder!

Nunspeet

Een van de leukste plaatsen op de Veluwe is Nunspeet. Nunspeet is een dorpje aan de westkant van de Veluwe en het ligt tussen de Veluwe en het Veluwemeer in. Het is dus bij uitstek de beste plaats om en de natuur van de Veluwe en het water van het Veluwemeer te ontdekken. Wil je een huisje huren Veluwe? Dan is Nunspeet de beste plaats om te beginnen! Het dorpje is enorm gezellig en er is zelfs een transferium met uitkijktoren waar je de Veluwe nog beter kunt leren kennen.

Elspeet

Een andere plaats waar je goed kunt vertoeven op de Veluwe is Elspeet. Elspeet is een klein dorpje dat in de buurt van Nunspeet ligt. Vanaf Elspeet kun je kilometers lang lopen over de heidevelden en door de bossen. Elspeet zelf heeft een aantal gezellige restaurantjes waar je heerlijk kunt lunchen of dineren. Wil je graag romantisch met z’n twee weg? Dan is het leuk om een huisje huren Veluwe 2 personen te boeken. Klik snel op de link voor meer informatie.

Door Redactie