Waarom zou je kredietinformatie aanvragen en wat is kredietinformatie eigenlijk? Kredietinformatie vertelt je over de kredietwaardigheid van een bedrijf. Je vraagt kredietinformatie aan om zeker te zijn dat een bedrijf je zal gaan betalen. De kredietinformatie geeft hier namelijk inzicht in. Zo kun je doen besluiten om niet met een bedrijf te werken als zij laag scoren op kredietwaardigheid. Met kredietinformatie kun je tot 90% van de wanbetalingen voorkomen. Daarom vraag je kredietinformatie aan. Meer informatie en het aanvragen kun je via deze link vinden.

Snelle online check of uitgebreid advies op maat

Je kunt kredietinformatie aanvragen bij cbmk. Dit kan op drie verschillende manieren. De snelste optie is de online check. De online check controleert de kredietwaardigheid van een bedrijf op dit moment. Je krijgt dit direct te zien als je de check uitvoert. Een uitgebreider overzicht van kredietinformatie kun je ook aanvragen via het kredietonderzoek op maat. Cbmk bekijkt dan uitgebreid naar een bedrijf en naar verschillende data. Aan de hand daarvan krijg je dan een advies op maat op basis van de kredietinformatie van het bedrijf waarvan je het hebt opgevraagd.

Altijd op de hoogte

Deze onderzoeken worden op aanvraag uitgevoerd. De online test is direct en het onderzoek op maat duurt maximaal een dag. Daarnaast biedt cbmk een alertservice. Deze service stuurt je updates over de kredietwaardigheid van bedrijven die in jouw klantenbestand zitten. Jij bepaalt van welke bedrijven je updates wil ontvangen. De data die cbmk gebruikt om de bedrijven te beoordelen is beschikbaar voor miljoenen bedrijven wereldwijd. Dus ook van internationale partners kun je kredietinformatie aanvragen en updates over ontvangen.

Door Redactie