bezienswaardigheden Zwitserland

Een heerlijke vakantie kan zo simpel zijn als genieten van bezienswaardigheden Zwitserland. Dus waarom dit land? De redenen zijn er in overvloed, inclusief de ongetemde natuurlijke schoonheid. Bezoek bijvoorbeeld lokale eettentjes waar heerlijke chocolade en kaas geserveerd worden. Deze activiteit is perfect in de winter, omringd door prachtige bergen of hooglanden. Dat betekent dat dit land meer biedt dan een heerlijke keuken. Zowel natuur als cultuur zijn in Zwitserland te ontdekken.

Zwitserland verkennen: de natuur en grote steden

Wanneer je dit land bezoekt, zou de eerste indruk de besneeuwde bergen zijn. Er zijn echter meer natuurlijke attracties in het hele land. Deze omvatten indrukwekkende landschappen tijdens de seizoenen van het jaar en mooie meren. Nadat je de natuur hebt verkend, moet je de steden gaan verkennen. De eerste bestemming is niemand minder dan Zürich, de hoofdstad en grootste stad. Er staan ​​veel historische gebouwen, vooral de beroemde Grossmunster-kerk. Vervolgens moet je Genève bezoeken. Deze heeft de beroemde Sint-Pietersbasiliek en een aantal goede plekken om te winkelen.

bezienswaardigheden Zwitserland

Zich verplaatsen in Zwitserland: Luzern en Bazel

Nadat je in een plaatselijk hotel hebt uitgeslapen, kun je je verkenningstocht voortzetten. Deze keer zou je bestemming Luzern moeten zijn. Deze stad heeft het beroemde Verkeersmuseum en het Richard-Wagner Museum. Ik raad aan om beide te bezoeken tijdens het bezoek. Vergeet ook niet langs te gaan bij de Kapelbrug die er al sinds 1333 staat. Er is ook een hoge toren die in de buurt van deze brug staat, waar je van bovenaf kunt genieten van sightseeing. Na het verkennen van Luzern, is een andere bestemming Basel. Deze biedt culturele attracties. De beste plaats om te bezoeken is het wereldberoemde Kunstmuseum Basel. Hierin staan ​​beroemde kunstwerken van Van Gogh en Monet! Na een bezoek aan het museum, moet je langs de dierentuin van Basel gaan om wat foto’s van exotische dieren te maken. In plaats van zelf een vakantie naar Zwitserland te plannen, moet je samenwerken met een bureau. Dit bureau regelt alles, inclusief accommodatie, vlucht en eten. Vind nu de beste aanbieding op Woty.nl en geniet van een heerlijke vakantie in Zwitserland.

Door Redactie