glamping Nederland

Kamperen wordt vaak vergeleken met een eenvoudige vakantie, je zet de vouwwagen en caravan neer en met weinig comfort en luxe breng je de vakantie door. Met glamping Nederland breng je hier verandering in, dit is kamperen maar dan met een luxe tintje. Op camping de Leistert kun je genieten van deze leuke ervaring, ervaar tijdens het kamperen ook de luxe die je gewend bent thuis. Maar geniet ook van de leuke dingen die het kamperen exclusief maken.

Gecombineerd kamperen met luxe

Wanneer je doet aan glamping Nederland proef je natuurlijk wel de sfeer van het kamperen nog, alleen je hebt de mogelijkheid om te genieten van wat extra luxe tijdens je vakantie. Kom gezellig met de vouwwagen of caravan, en huur daarbij ook je eigen privé sanitair zodat je bijvoorbeeld niet hoeft te lopen om te gaan douchen. Maar ook wanneer je wilt overnachten in een glamping tent die voor je gereed staat is dit mogelijk bij de Leistert, op deze manier zijn er verschillende mogelijkheden tot een luxe vakantie op de camping.

glamping Nederland

Eigen douche tot je beschikking

Op vakantie wil je natuurlijk van het comfort genieten wat je thuis ook tot je beschikking hebt, met een douche op je eigen staanplaats is dit al een goed begin. Maar wat dacht je ervan om een vaatwasser te hebben, het lopen met een afwasteiltje naar de spoelplaats is hiermee voorgoed verleden tijd. Wil je echt lekker ontspannen, dan is een infraroodsauna op je kampeerplaats voor jou weggelegd. Terwijl de kinderen slapen, kun je even echt bijkomen tijdens je welverdiende vakantie.

Door Redactie