la gomera

Ben jij nou echt een natuurliefhebber en je wilt op vakantie voor je rust, onderzoek dan dit eiland. Deze locatie is gelegen midden in de Atlantische oceaan. Op een ander eiland na genaamd El Hierro is dit kleinst bewoonde eiland van de Canarische Eilanden. Je vind hier ook geen zon en zee toeristen, maar er komen vooral wandelaars naar deze prachtige plek. Het is meer een tussenstop en mensen blijven hier meestal niet lang. Op het eiland zijn veel mooie, lange en afwisselende wandelroutes. 

la gomera

Natuur

Op het kleine La Gomera maar prachtige eiland is er voor natuurliefhebbers enorm veel te zien. Je hebt er bossen, zandduinen, vulkanen en ook natuurlijke zwembaden! Door de zes reservaten op het eiland, van de biosfeer is dit eiland een van de waardevolste ecosystemen van de wereld. Er zijn niet veel toeristische stranden, maar wel prachtige stranden die je gezien moet hebben als je op deze mooie locatie bent. Er zijn namelijk zwarte stranden op het eiland, een prachtige locaties voor foto’s of een strandwandeling. Je kan op de stranden in de zon liggen want de temperaturen van deze locatie zijn rond de 20 graden, waarbij de luchtvochtigheid wel hoog is.

Accommodaties 

Op dit mooie eiland zijn veel verschillende accomodaties aanwezig. Huisjes midden in de natuur,  met uitzicht op het strand, ook villas met grote zwembaden. De prijzen voor de overnachtingen vallen erg mee. Bij alle overnachtingen heb je een prachtig uitzicht op de natuur van La Gomera.

Door Redactie