motor

Ben jij van plan om je autorijbewijs te halen? Neem dan een kijkje op de website rijtop.nl. Zij bieden autorijles in Sittard en omgeving. Rijtop biedt niet alleen autorijlessen, maar ook motorrijlessen, bromfietsrijlessen en aanhanger rijlessen. Op de website kan je genoeg informatie vinden over de verschillende voertuigen. 

Verschillende lespakketten 

Wanneer je begint met rijlessen moet je een keuze maken van een lespakket. Hiervoor wordt je geholpen door middel van een intake rijles. Tijdens deze les wordt er gekeken welk pakket bij jou past en kan jij kijken of je de rijschool fijn vind. 

Rijtop biedt verschillende pakketten, maar ook losse rijlessen. Daarnaast is er een mogelijkheid voor een spoedopleiding van 10 dagen. Hierbij krijg je 40 uur verdeeld over 10 dagen met een tussentijdse toets en op de 11de dag je praktijkexamen. 

autorijles sittard

Je motorrijbewijs halen

Wil jij graag je motorrijbewijs halen? Dan ben je bij rijtop.nl aan hjet juiste adres. Aan de hand van een intakeles wordt er een advies gegeven over welk pakket je het beste kan nemen. De gemiddelde aantal lessen die je nodig hebt voordat je het AVD-examen in gaat is 10 à 12. Op de website kan je meer informatie hierover vinden, verschillende pakketten bekijken en de tarieven.

Door Redactie