Loodgieter Rijswijk spoed

Loodgieter Rijswijk spoed is wat je vindt bij cvswarmte.nl. Omdat mijn buurvrouw en ik inmiddels zeer tevreden zijn over dit bedrijf, bracht dit mij op het idee om hierover mijn complimenten achter te laten. Toen ik vorige week thuis kwam van mijn werk, zag ik de muur in de woonkamer vol met grote vochtplekken zitten. Aangezien mijn buren aan die kant hun badkamer hebben, bedacht ik mij dat zij wellicht lekkage hadden. Direct heb ik daar aangebeld om te laten zien wat ik zag in mijn woonkamer. Samen met de buurvrouw zijn wij op zoek gegaan of wij bij haar wat konden zien. Toen zij de voorraadkast open deed (die onder haar badkamer zit) was haar hele muur kletsnat. 

Loodgieter Rijswijk spoed

Een goede en en snelle oplossing

De loodgieter in Rijswijk moest met spoed komen! Dit gebeurde ook daadwerkelijk en een vriendelijke man stelde ons gerust en maakte alles in orde. Met speciaal meetapparatuur kon hij precies vinden waar hij moest zijn om de reparatie uit te voeren.

Van de verzekering heb ik geld ontvangen om mijn muur weer te kunnen schilderen. Het is prettig om te weten dat wanneer zich zo’n vervelend probleem voordoet, je meteen op iemand kunt rekenen.

Door Redactie